HAQIHANA – HØJKVALITETS HUNDESELER FRA ITALIEN

HAQIHANA HUNDESELER – ET HØJKVALITETSPRODUKT

Grunden til jeg er faldet for Haqihana, er deres højkvalitetsprodukt, hvor de kun bruger højkvalitetsmaterialer, som alle er produceret i Europa.

De opfylder giftfri, allergivenlige og genanvendelige krav, hvilket gør det færdige produkt resistent og gør det muligt at give en fem års garanti.

SLIDSTÆRKE

De er meget slidstærke og fremstillet i en særlig høj kvalitet nylon-6 som er blød og behagelig for hunden.

Alle seler og liner er håndsyede. Produktionen finder sted i Haqihanas egne lokaler med teknisk kvalificerede medarbejdere. Dette muliggør den meget høje kvalitet og kapacitet til fortsat forbedring af produktet.

SIKKERHED OG KOMFORT I HØJSÆDE

Selen forårsager ikke smerte, følelse af begrænsing, friktion eller skade på huden, og begrænser ikke bevægelser eller skaber andet ubehag. Sikkerhed og komfort er i højsædet, så selerne ikke generer/ irriterer for eksempel korthårede hunderacer. Derudover filtrer den ikke pelsen på de langhårdede racer.

KAN TILPASSES DEN ENKELTE HUND

Selen er justerbar på alle tænkelige måder, så den kan tilpasses den enkelte hund. Specielt for selen kan bryststykket justeres så selen ikke generer hunden bag forbenene, når hunden bevæger sig.

De to spænder og deres placering gør det nemt for ejeren både at sætte selen på samt tage den af, og det føles ikke ubehageligt for hunden.

En sele der er velegnet til alle hunderacer.

SE FARVER OG STØRRELSER I BROCHUREN

Haqihana anbefales af Turid Rugaas. Se Haqihana brochuren for farver, størrelsesguide for seler og liner samt kvalitetsbeskrivelse her.

Der er 5 års garanti (forudsat normalt brug).

BESTILLING

hanne@snudekompagniet.dk

Telefon:

+45 30 954 953

BETALINGSOPLYSNINGER

Mobilepay: 22779

Jyske Bank

Reg. nr: 5042 konto nr.: 1174272

Selerne sendes når beløbet er betalt.

Fragt/ porto fra DKK 75,00.