[av_image src=’https://www.snudekompagniet.dk/wp-content/uploads/2017/06/holdbeskrivelser-845×321.png’ attachment=’1399′ attachment_size=’entry_with_sidebar’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’HOLDBESKRIVELSER’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

 

HVORFOR HUNDETRÆNING?

Målet for alle typer hold er at få en god hverdag med din hund.

Alle holdene er små hold med ca. 4-6 hunde. Ved små hold er der mulighed for at hver hund og fører får den nødvendige opmærksomhed.

Alle hold hos Snudekompagniet er for familiehunde.  

Husk, når du vælger hundetræning til din hund, at du tænker på de omgivelser I skal træne i. Vælg ikke kun den korteste vej til træningsstedet. Vælg ud fra træningsmetoder, hvilken baggrund har underviserne, er omgivelserne inspirerende, og er der varierede træningsmuligheder.

Din hund vil nyde at komme i omgivelser med gode dufte, udover de sædvanlige.

OM DE FORSKELLIGE HOLD:

 HVALPEMOTIVATIONSHOLD

Det er for hvalpe fra ca. 10 uger – ca. 4,5 mdr.

Vi socialiserer. Vi taler om de hverdagsudfordringer I har hver især som f.eks. renlighed, alene hjemme, hvad gør jeg, når hvalpen bider, gennemgår øvelser som at gå i snor, indkald, hvordan møder vi andre hunde og mennesker, miljø- og socialiserings træning, hundens sanser og sprog.

Holdene er små, så der er tid til at tale om de udfordringer I hver især har.

Men husk at alting tager tid. Din hvalp er ikke færdiguddannet i alle færdigheder efter deltagelse på et hvalpemotivationshold.

Da jeg er uddannet i hundeadfærd, er der mulighed for at komme mere specifikt ind på de udfordringer der følger med i hverdagen, når vi skal integrere en hvalp i hjemmet.

 Får du en hvalp i en periode, hvor det ikke lige passer med opstart af et hold, kan jeg anbefale at tage en enetime, så du kommer godt fra start.

HVALPEHOLD

Hvalpeholdet er for dig med hvalp i alderen ca. 4,5 mdr. –  ca. 6 mdr. Dette hold er typisk i forlængelse af Hvalpemotivationsholdet. 

Du er velkommen på holdene, selv om du ikke har gået på hold hos Snudekompagniet tidligere.

På alle hvalpeholdene træner vi først og fremmest socialisering og udforskning sammen med andre jævnaldrende hvalpe. Her bliver I introduceret til god opførsel, sociale færdigheder, konfliktløsning, indkald, gå i snor, hundens sprog og signaler, samlet set: hverdagens udfordringer med vores hvalpe.

 UNGHUNDEHOLD

Unghundeholdet er for dig med hund i alderen fra ca. 6/7 mdr.  – ca. 12/18 mdr.

På alle unghundeholdene træner vi socialisering, udforskning, hverdagslydighed og indtager de aktuelle udfordringer I hver især har. Vi fortsætter/udvider øvelserne, som vi har været igennem på hvalpeholdene. Beriget miljø, næsearbejde på begynderniveau bliver også integreret i undervisningen. 

Er der interesse for det, bliver I også introduceret til Soft agility for sjov samt til Spor for begyndere.

HOLD FOR VOKSNE HUNDE

Begynderholdet er for dig med den voksne hund, som ikke har megen erfaring med hundetræning.

På alle begynderholdene for voksne hunde træner vi hverdagslydighed som eksempelvis indkald, gå pænt i snor og socialisering med andre hunde og mennesker. De udfordringer I hver især har indgår også. Beriget miljø, næsearbejde for begyndere, introduktion til soft agility på begynderniveau indgår også. 

SOFT AGILITY FOR SJOV

Disse hold er for voksne hunde, men du kan deltage med din hund fra ca. 10-12 mdr’s alderen Her varmer vi op med forskellige lydighedsøvelser, og I bliver introduceret til de forskellige agility redskaber med fokus på hundens sikkerhed. Al træning er på familieplan, for sjov og på hundens præmisser. Formålet er at have en hyggelig, sjov og inspirerende træning med din hund, hvor vi indøver samarbejde og får godt kendskab til vores kropssprog.

Al træning er med respekt for hundens velvære!

SPORHOLD FOR SJOV
– INTRODUKTION TIL AT GÅ SPOR MED DIN HUND

Sporholdene foregår fortrinsvis på Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød.

Alle hold er for familiehunde, begyndere og let øvede.

SKOVHOLD

Her træner vi socialisering, lydighed og ‘natur agility’ i skoven. Hundene får nogle ‘kontrollerede’ løbeture. For at kunne deltage på et skovhold skal du have dit indkald ‘nogenlunde’ i orden. Vi træner indkald og god opførsel overfor de udfordringer vi møder undervejs. Vi træner f.eks. udfordringerne med at din hund ikke løber efter mountainbikere og løbere vi møder på skovstierne. Og som på alle andre hold er der plads til at tage individuelle udfordringer op.

For at deltage på et skovhold skal jeg have mødt hund og fører inden opstart. Du skal have deltaget på et af Snudekompagniets hold eller f.eks. have haft en enetime.

—————————-

Husk, når du vælger hundetræning til din hund, at du tænker på de omgivelser I skal træne i. Vælg ikke kun den korteste vej til træningsstedet. Vælg ud fra træningsmetoder, hvilken baggrund har underviserne, er omgivelserne inspirerende, og er der varierede træningsmuligheder. Din hund har godt af at komme i andre omgivelserne end de sædvanlige, og hvor der er spændende dufte og varierede træningsmuligheder.
[/av_textblock]