SNUSFORNUFTIG HUNDETRÆNING I HILLERØD OG VEDBÆK

Målet med hundetræning er at give inspiration og værktøjer til at få en god hverdag med din hund.

Holdene starter som udgangspunkt med en obligatorisk informationsaften for nye kursister hos Snudekompagniet. Informationsaftenen er ofte i forbindelse med en Hvalpeaften og er typisk i tidsrummet kl. 18.30 – ca. 20.30. Denne aften foregår på Dyreklinikken Artemis, Gersonsvej 2, 1. sal. 2900 Hellerup. Periodisk kan der være ekstra Foredragsaftener som foregår på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød.

I visse træningsforløb – eller hvis du tilmelder dig efter informationsaftenen har fundet sted – deltager du så til førstkommende Hvalpeforedrag/Informationsaften.

Tidligere kursister er selvfølgelig velkommen denne aften, men det er ikke obligatorisk at deltage.

Selv om man har deltaget før kan det være god inspiration til hverdagen at deltage igen, da der ofte kommer spørgsmål fra deltagerne som alle kan have glæde af at ‘få frisket op’ samt få ny inspiration og evt. ny viden 🙂

Denne aften er uden hund.

Informationsaftenen er typisk efterfulgt af 5 træningsgange. Antal træningsgange afhænger af træningsforløbet. Datoerne vil altid stå på holdoversigten under det respektive træningsforløb.

Træningen foregår  på en indhegnet træningsbane i Vedbæk samt på et større indhegnet areal på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød.

Hvis der ikke er et hold som passer enten tidsmæssigt eller aldermæssigt for dig og din hund, venligst kontakt mig.

PRIVATE LOKALE HOLD

Har du en forespørgsel/interesse i at starte med hundetræning til træningshold som ikke er sat ‘på skemaet’, er du altid velkommen til at kontakte mig for individuelle ønsker.

HVORFOR HUNDETRÆNING?

Målet med alle holdene og træningen er at få en god hverdag med din hund.

Alle holdene er små hold med max. ca. 6 hunde. Dette gør, at der er mulighed for at hver hund og fører får den nødvendige opmærksomhed.

 

DET ER SNUSFORNUFTIG HUNDETRÆNING

BESTILLING OG BETALING:

Prisen for et træningsforløb fremgår af holdoversigten, og prisen er pr. hundesnude.

Prisen for holdforløbet vil altid stå i holdoversigten under overskriften Hold.

Beløbet bedes indbetalt straks din plads er bekræftet.

Din plads på holdet er først garanteret, når betalingen er gennemført.

Tilmeldingen er bindende. Har man et afbud i et træningsforløb, finder Snudekompagniet et passende hold, hvor der er plads, og du får tilbudt èn erstatningsgang i træningsforløbet. Det er ikke muligt at få flere erstatningsgange.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL HUNDETRÆNINGEN, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ:

hanne@snudekompagniet.dk

Eller på telefon: +45 30 954 953