SNUSFORNUFTIG HUNDETRÆNING NØRRE HERLEV / BRØDESKOV / HILLERØD

Målet med hundetræning er at give inspiration og værktøjer til at få en god hverdag med din hund.

Holdene starter som udgangspunkt med en obligatorisk informationsaften for nye kursister hos Snudekompagniet. Informationsaftenen er ofte i forbindelse med en Hvalpeaften og er typisk i tidsrummet kl. 18.30 – 20.30. Denne aften foregår på Dyreklinikken Artemis, Gersonsvej 2, 1. sal., 2900 Hellerup. Periodisk kan der være ekstra Foredragsaftener som foregår på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød.

I visse træningsforløb – eller hvis du tilmelder dig efter informationsaftenen har fundet sted – deltager du så til førstkommende Hvalpeforedrag/Informationsaften.

Hvalpeforedraget/Informationsaftenen ligger typisk den første onsdag i måneden. Afhængig af højtider og ferieperioder. Check altid datoen og bemærk, at tilmelding er obligatorisk. Dette foregår til hanne@snudekompagniet.dk.

Tidligere kursister er selvfølgelig velkommen denne aften, men det er ikke obligatorisk at deltage.

Selv om man har deltaget før, kan det være god inspiration til hverdagen at deltage igen, da der ofte kommer spørgsmål fra deltagerne, som alle kan have glæde af at ‘få frisket op’, få ny inspiration samt ny viden  Der sker altid noget nyt i hundeverdenen 

Denne aften er uden hund.

Informationsaftenen er typisk efterfulgt af 5 træningsgange. Antal træningsgange afhænger af træningsforløbet. Datoerne vil altid stå på holdoversigten under det respektive træningsforløb.

Træningen foregår på et større indhegnet areal på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød helt specifikt anlagt til hundetræning i forskellige genrer som f.eks. lydighed i hverdagen, agility, rally samt næse- og sporarbejde.

Hundetræningen foregår i hyggelige landlige omgivelser med varieret terræn, specifikt anlagt til hundetræning.

Alle holdtyper henvender sig til familiehunden.

Hvis der ikke er et hold som passer enten tidsmæssigt eller aldermæssigt for dig og din hund, venligst kontakt mig.

PRIVATE LOKALE HOLD

Har du en forespørgsel/interesse i at starte med hundetræning til træningshold som ikke er sat ‘på skemaet’, er du altid velkommen til at kontakte mig for individuelle ønsker.

HVORFOR HUNDETRÆNING?

Målet med alle holdene og træningen er at få en god hverdag med din hund.

Alle holdene er små hold med max. ca. 5 hunde. Dette gør, at der er mulighed for at hver hund og fører får den nødvendige opmærksomhed.

 

DET ER SNUSFORNUFTIG HUNDETRÆNING