Hundetræning for børn

HUNDETRÆNING FOR BØRN I NØRRE HERLEV SYD FOR HILLERØD

Da jeg har fået flere forespørgsler på hundetræning for børn, opretter jeg børnehold, hvor børnene  vil lære om hundens sprog og få værktøjer til at få en god hverdag med hunden. Holdene bliver oprettet efter behov. Er du interesseret, venligst kontakt mig.

HVORFOR HUNDETRÆNING FOR BØRN?

Rigtig mange børnefamilier anskaffer sig hunde, og det er derfor vigtigt, at børnene lærer om hundens adfærd og  lærer at omgå hundene med respekt.  Målet med holdene er vigtigst af alt, at vi hygger os og  børnene lærer at samarbejde med hunden på en sjov måde. Minimums alder for børn på børnehold er ca. 10 år. Jeg anbefaler ikke børnehold med helt unge hvalpe. Ved de helt unge hvalpe anbefaler jeg, at det er en voksen som starter op med hvalpemotivationstræningen. Børnene er meget velkommen til at være med som tilskuere.

DET ER SMÅ HOLD

Det er små hold, så der er mulighed for at hver hund og barn får den nødvendige opmærksomhed. Der er max.  4 deltagere pr. hold. Træningen består typisk med 5 træningsgange á 50 minutter pr. gang.

HVOR FOREGÅR HUNDETRÆNINGEN?

Træningen foregår på et indhegnet træningsareal på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød. Arealet er helt specielt anlagt til hundetræning.