Hvalpetræning: SNUSFORNUFTIGE HVALPEHOLD

HVORFOR HVALPEKURSUS?

At deltage på et hvalpehold er hvalpens første møde med træning samt at være sammen med andre. Dette er starten på et livslangt samarbejde mellem hund og fører, så denne start skal være god og positiv.

Hvalpekurset er først og fremmest socialisering og udforskning sammen med andre jævnaldrende. Vi skal lære god opførsel, sociale færdigheder samt konfliktløsning.

HVERDAGEN MED HVALP

På hvalpekurset skal vi lære de ting som er nødvendige for os i hverdagen som f.eks.:

  • Komme når vi kalder
  • At kunne gå ‘pænt’ i snor
  • Lade ting være, når vi beder om det
  • Ikke hoppe op
  • Hvalpe’bidning’
  • Mental aktivering
  • Hundens sprog og signaler
  • Håndtering

…men vigtigst af alt skal hvalpen lære at få tillid til mennesker, andre hunde og alle de ting som hvalpen kommer til at møde på sin vej i hverdagen.

GØR DIN HVALP TRYG

Vrede og fysisk afstraffelse af en hvalp vil gøre den utryg og bange. Gør aldrig noget mod en lille hvalp, som du ikke vil gøre mod et lille barn.

Vi skal aflede opmærksomheden mod de ting hvalpen tager, som vi ikke vil have den tager. Tag stille og roligt de ting fra hvalpen, som den har taget ’ulovligt’. Gem de ting væk, som den ikke må tage.

Hvalpen skal lære at begå sig i sin nye verden, og den må ikke miste tilliden til dig/sin nye familie.

DET ER VIGTIGT!

Langt de fleste problemer hos voksne hunde tager udgangspunkt i straf, vrede, overdrevne metoder som alene skaber angst, utryghed og til sidst, hos nogle hunde: aggression – hvilket i al sin enkelthed er forsvar mod alt som truer!

HVORDAN FÅR MAN EN HARMONISK OG TRYG HUND?

Vil du have en rolig, harmonisk og tryg hund, så er det vigtigt, at du selv er rolig og tryg. Vold avler vold. Hvalpen har brug for trygge omgivelser, så bliver den også tryg og omgængelig.

Vi kan sagtens sætte grænser og få en lydig hund, uden så meget som at hæve stemmen. Er man aggressiv og voldsom i sin optræden overfor hunden, opbygger man stress, rædsel og forsvar – eller andre alvorlige problemer hos hunden.

BESTILLING OG BETALING:

Prisen for et træningsforløb fremgår af træningsoversigten under overskriften Hold, og prisen er pr. hundesnude.

Prisen for holdforløbet vil altid stå i holdoversigten.

Beløbet bedes indbetalt straks din plads er bekræftet.

Tilmeldingen er bindende. Har man et afbud i et træningsforløb, finder Snudekompagniet et passende hold, hvor der er plads og du får tilbudt èn erstatningsgang . Det er ikke muligt at få flere erstatningsgange. 

HAR DU SPØRGSMÅL VEDR. HUNDETRÆNING, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ:

hanne@snudekompagniet.dk

eller per telefon  30 954 953