[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://www.snudekompagniet.dk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_4090-3-180×180.jpg’ attachment=’1476′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=’rgb(241, 241, 241)’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://www.snudekompagniet.dk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_0889-1-180×180.jpg’ attachment=’1475′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://www.snudekompagniet.dk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_4006-1-180×180.jpg’ attachment=’1474′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’HUNDETRÆNING I VEDBÆK MED SNUDEKOMPAGNIET’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

HUNDETRÆNINGS HOLD I SOMMEREN 2017 – Vedbæk

Jeg har hermed fornøjelsen at byde nye som tidligere kursister velkommen til endnu en sommer med ’snusfornuftig hundetræning’ i Vedbæk. Jeg glæder mig til at byde nye som ‘gamle’ kursister velkommen.

Skulle det forekomme så uheldigt, at der ikke er et hold som passer for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Holdoversigt samt tilmeldingsskemaet finder du nederst på siden.

HVORFOR HUNDETRÆNING?

Målet med alle holdene og træningen er, at vi hver især får en god hverdag med vores hund.

Fremelske et godt samarbejde, fremme etiske holdninger til det at have hund samt øge forståelsen af hundens adfærd og blive introduceret til, hvorfor der opstår problemer og at få disse løst.

Alle holdene er små hold med max.ca. 6 hunde. Dette giver mulighed for at hver hund og fører får den nødvendige opmærksomhed.

En vigtig faktor er også, at vi skal have det sjovt og hyggeligt.

HVOR TRÆNER VI HENNE?

Træningen i Vedbæk foregår fortrinsvis på en lukket træningsbane på Elleslettegårdsvej 2 i Vedbæk.

Som noget nyt er det også muligt at deltage på hold i landlige omgivelser på Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev lige syd for Hilerød, se ‘EFTERÅRSHOLD – HILLERØD’.

OBLIGATORISK INFORMATIONSAFTEN

I forbindelse med holdopstarten afholdes en informationsaften for nye kursister. Har du allerede deltaget på hold før, er du meget velkommen til at deltage, men det er kun obligatorisk for de nye kursister. Her får du den baggrundsviden som jeg ønsker alle nye kursister skal have inden opstart.

Denne aften er uden hund.

Informationsaften kombineret med Hvalpeforedragsaften foregår på:

Dyreklinikken Artemis, Gersonsvej 2, 1. sal, 2900 Hellerup

onsdg, den 5. juli kl. 18.30-20.00

Venligst skriv til l hanne@snudekompagniet.dk med antal deltagere.

Som ny kursist er det obligatorisk at have deltaget til et Hvalpeforedrag eller deltaget til teori/informationsaftenen som afholdes i forbindelse med opstart af nye hold.

HVILKET HOLD SKAL DU VÆLGE?

Nedenstående kan du læse om de aktuelle hold. Det er muligt for alle at deltage.

Har du gået til træning et andet sted, eller har du ikke gået til træning med din hund tidligere, og du er i tvivl om hvilket hold som passer for dig, så kontakt mig, så finder vi sammen frem til, hvilket hold som passer for dig og din hund.

Jeg glæder mig til at se både nye og kendte snuder & ansigter

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

HVALPEMOTIVATIONSHOLD

Dette hold er de for helt unge hvalpe i alderen ca. 2,5 – 4 måneder.

Vi socialiserer. Vi taler om de hverdagsudfordringer I har hver især som f.eks. renlighed, alene hjemme, hvad gør jeg, når hvalpen bider, enkle øvelser som at gå i snor, komme når vi kalder, hvordan møder vi andre hunde. Holdene er små, max. 6 hvalpe, så der er tid til at tale om de udfordringer I hver især har.

Forskellen på hvalpemotivationsholdet og hvalpeholdet er at hvalpene i denne unge alder ikke kan koncentrere sig særligt længe. Så på dette hold foregår tingene endnu roligere end på hvalpeholdet.

HVALPEHOLD

Hvalpeholdet er for dig med hvalp i alderen ca. 4 til ca. 6 måneder.

Her foregår træningen roligt, men med lidt flere udfordringer end på hvalpemotivationsholdet.

På alle hvalpeholdene træner vi først og fremmest socialisering og udforskning sammen med andre jævnaldrende hvalpe. Her bliver I introduceret til god opførsel, sociale færdigheder samt konfliktløsning med videre. Læs mere om hvad hvalpekurset handler om her.

BØRNEHOLD

Jeg tilbyder undervisning af børn.

På børneholdene vil børnene bl.a. lære om hundens sprog og signaler samt få værktøjer til at få en god hverdag med hunden.

Rigtig mange børnefamilier anskaffer sig hunde, og det er derfor vigtigt, at børnene lærer om hundens adfærd og lærer at omgå hundene med respekt. Målet med holdene er vigtigst af alt, at vi hygger os og børnene lærer at samarbejde med hunden på en sjov måde. Det vi træner på holdene afhænger af hundenes alder.

UNGHUNDEHOLD

Dette hold er for dig med hund i alderen ca. 6 til 14 måneder. Unghundeholdet er for dig der tidligere har deltaget på hvalpeholdene, her bygger vi videre på det I lærte der. Har du gået til hvalpetræning andet sted, kan du selvfølgelig også sagtens deltage her.

På alle unghundeholdene træner vi socialisering, udforskning, hverdagslydighed, for sjov øvelser, og vi beskæftiger os med de aktuelle udfordringer I hver især har.

HOLD FOR VOKSNE HUNDE

Begynderholdet er for dig med den voksne hund, som ikke har megen erfaring med hundetræning.

På alle begynderholdene for voksne hunde træner vi hverdagslydighed som eksempelvis indkald, gå-pænt i snor, for sjov øvelser samt socialisering med andre hunde og mennesker, samt de udfordringer I hver især har.

På Let Øvet udvider vi med de forskellige hverdagsudfordringer vi hver især har.

Udover hverdagslydighed kommer der lidt øvelser for sjov på med introduktion til agility for sjov, lidt rally lydighed samt introduktion til næsearbejde. Niveauet er på familieplan så alle har mulighed for at deltage. Målet med træningen er er få en god hverdag med vores hunde.

SKOVHOLD

På skovsholdet træner vi socialisering og lydighed i skoven. Vi træner indkald og god opførsel overfor de udfordringer vi møder undervejs. Vi træner f.eks. udfordringerne med at din hund ikke løber efter mountainbikere og løbere vi møder på skovstierne. Hundene får nogle ‘kontrollerede’ gode løbeture.

Og som på alle andre hold er der plads til at tage individuelle udfordringer op. Men vigtigst af alt er, at vi ikke er til gene for de udfordringer vi møder undervejs, så den basale hverdagslydighed skal være indøvet for at kunne deltage på et skovhold.

Den første træningsgang foregår altid på træningsbanen i Vedbæk.

INTRODUKTION TIL AGILITY FOR SJOV

Som noget nyt starter jeg hold op med agility for sjov. Disse hold er ’soft agility’ – forhindringerne er tilpasset så hunde af alle racer kan komme sikkert igennem. Alle forhindringerne bliver tilpasset den enkelte hund og flere af de traditionelle forhindringer er udeladt. Holdene er introduktion til agility, og baseret på ’hyggetræning’ – et supplement til f.eks. lydighedstræning.

Holdene er udelukkende for familiehunde.

PRIVAT HUNDETRÆNINGSHOLD?

Er I nogle stykker der bor i nærheden af et areal hvor vi kan være, kommer jeg også gerne ud lokalt til jer. Ring til mig, så finder vi ud af at starte et hold op til Jer i Jeres lokalområde.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

 HUNDEHOLD I SOMMEREN 2017 – VEDBÆK

 

Udendørshold i Vedbæk foregår på en lukket træningsbane på Elleslettegårdsvej 2 i Vedbæk. 

Når du har tilmeldt dig det ønskede hold modtager du en bekræftelse med praktisk information. Straks din plads på holdet er bekræftet bedes du indbetale kursusbeløbet.

Din plads på holdet er først gældende, når beløbet er overført. Tilmelding er bindende.

Har du afbud i løbet af træningsforløbet tilbydes én erstatningsgang i forløbet forudsat, at der er plads på et tilsvarende hold i perioden.
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_heading heading=’UDENDØRSTRÆNING – OPSTART JULI 2017′ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”]
Træningsbanen på Elleslettegårdsvej 2, Vedbæk
[/av_heading]
[/av_one_full]

[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]
[table id=5 /]
[/av_codeblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]
[table id=6 /]
[/av_codeblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]
[table id=7 /]
[/av_codeblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Click here to add your own text
[/av_textblock]