Snudekompagniets træningssteder

TRÆNINGSSTED NØRRE HERLEV,  HILLERØD

Ved brug af GPS skal Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, Hillerød tastes ind.

Træningen foregår i landlige omgivelser på stor privat grund på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, Hillerød. Træningsarealet er indhegnet og har varieret terræn som er meget velegnet til forskellige typer af aktiviteter med hundene. Træningsfaciliteterne er ideelle og specifikt anlagt til forskellige og varierede former for hundetræning. Her får din hund mulighed for ‘at bruge snuden’ samt kroppen på en lærerig og forsvarlig måde.

Hundene elsker at komme en tur på landet med en masse gode dufte og samtidig inspirerende i forhold til hundetræningen.

Her er udover ‘almindelig’ hverdags lydighedstræning også mulighed for soft agility, rally, sportræning/næsearbejde for begyndere, samt hyrdeundervisning.


TRÆNINGSBANE I VEDBÆK

Pt. er der ikke undervisning i Vedbæk. Al undervisning foregår på træningsarealet på Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, 3400 Hillerød, da træningsfaciliteterne der er unikke.TRÆNINGSSTED I HELLERUP – ARTEMIS

Pt er der ikke holdtræning i Hellerup.

Alle hold foregår i hyggelige landlige omgivelser på stor privat grund på Fuglebjerg, Fuglebjergvej 9, Nørre Herlev, Hillerød. Træningsarealet er indhegnet og har varieret terræn med græsarealer samt ‘små lunde’ med træbevoksning. Området er specifikt anlagt til hundetræning. Det er meget velegnet til forskellige typer af aktiviteter med hundene. Træningsfaciliteterne er ideelle. Her får din hund mulighed for ‘at bruge snuden’ samt kroppen på en lærerig og forsvarlig måde.

Hundene elsker at komme en tur på landet med en masse gode dufte og samtidig inspirerende i forhold til hundetræningen.

Her er udover ‘almindelig’ lydighedstræning også mulighed for soft agility, rally, sportræning/næsearbejde for begyndere, samt hyrdeundervisning.